2016-08-14 04:01:00• hírek • Kocsis Zoltán

Csapatot vált, de ligát nem az oslói hős

Egy évre kölcsönadta a német élvonalbeli Werder Bremen csapata a magyar válogatott középpályást, Kleinheisler Lászlót. Az eredeti hírekkel ellentétben azonban nem a német második osztályban, hanem az élvonalban folytatja a 22 éves játékos.

A Darmstadt ugyanis szombaton bejelentette, kölcsönvette Kleinheislert. „László egy tehetséges játékos, aki legutóbb az Európa-bajnokságon is bizonyította tudását. Örülünk, hogy a következő szezonban nálunk játszik és hogy vele tovább erősödik a középpályánk", nyugtázta a hírt Holger Fach, a Darmstadt sportigazgatója.

A Werder Bremen januárban 250.000 eurót fizetett a Videotonnak Kleinheislerért, azt követően, hogy a fiatal játékos pazar gólt lőtt Oslóban és remekül játszott a Norvégia elleni pótselejtezőn, ami után Magyarország 44 év után kijutott az Európa-bajnokságra.

Brémában azonban mindössze hat meccsen kapott lehetőséget, majd hiába tért vissza úgy az Európa-bajnokságról, hogy annak első csoportköre után még a torna válogatottjába is bekerült, a Werder szakmai stábja jelezte, nem számít szolgálataira. Nem tett jót Kleinheisler esélyeinek, hogy az Eb-ről sérülten tért vissza, majd rásérült korábbi problémájára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: